Przetarg 10536744 - Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji ...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10536744
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-05-16 |
przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Zamówienie zostanie zrealizowane w dniu 12 czerwca 2024 roku w Akademii Nau k Stosowanych Stefana Batorego w Skierniewicach, ul. Stefana Batorego 64E. Konferencja odbędzie się w godzinach 8:30 – 14:00. Planowana liczba uczestników 100 osób. O ostatecznej liczbie uczestników Zamawiający poinformuje Wykonawcę najpóźniej w terminie 7 dni kalendarzowych przed rozpoczęciem konferencji. Minimalna przewidywana liczba uczestników konferencji: 50 osób. Dla porównania ofert przyjmuje się liczbę 100 uczestników.W ramach zamówienia Wykonawca zobligowany jest do:1. Przygotowania stołów w czterech salach i holu przed aulą oraz posprzątania po zakończeniu całego wydarzenia (w zakresie dotyczącym cateringu).2. Zapewnienia własnych naczyń (termosów/podgrzewaczy, filiżanek, spodeczków, szklanek, sztućców, cukiernic, talerzy itp.) zgodnie z wymaganiami menu w pkt 4 poniżej. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń plastikowych.3. Zapewnienie obsługi kelnerskiej podczas trwania przerwy kawowej oraz obiadu.4. Zapewnienia jednej przerwy kawowej w godzinach 1100-1130podczas której zostaną podane:- herbata ekspresowa (czarna, zielona, owocowa) oraz kawa (rozpuszczalna i mielona)w ilości dostosowanej do liczby uczestników- mleko i/lub śmietanka do kawy - w ilości dostosowanej do liczby uczestników,- cytryna, cukier - w ilości dostosowanej do liczby uczestników,- woda mineralna, niegazowana z cytryną podawana w dzbankach (minimum 500 ml na osobę),- 3 rodzaje ciast typu np. sernik, wuzetka, szarlotka itp. – min. 1 szt. wybranego ciasta na każdego uczestnika.Wykonawca musi udostępnić własny warnik z wrzątkiem na kawę i herbatę.5. Zapewnienia obiadu od godziny 1400podczas którego zostaną podane:- 2 zupy do wyboru min. 250 ml na każdego uczestnika, - dania gorące – minimum 3 zestawy obiadowe do wyboru przez każdego uczestnika w tym jedno wegańskie, jedno z drobiu i jedno z mięsa czerwonego z wyłączeniem mięsa mielonego. CRE.25.1.2024 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000, 55521200 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |