Przetarg - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA...

   
Analizuj Zamówienie 1561228 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2010-11-19
przedmiot ogłoszenia
ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA
ROLNICZEGO W BARZKOWICACH.
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Usługi gastronomiczne /cateringowe na terenie powiatu Koszalińskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Koszalińskiego
Przewidywana ilość uczestników: 20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Kołobrzeskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Kołobrzeskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Łobeskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Łobeskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Wałeckiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Wałeckiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Myśliborskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Myśliborskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Świdwińskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Świdwińskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Szczecineckiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Szczecineckiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Gryfińskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Gryfińskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Choszczeńskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Choszczeńskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Stargardzkiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Stargardzkiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Sławieńskiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Sławieńskiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Pyrzyckiego..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Pyrzyckiego.
Przewidywana ilość uczestników-20.
Ilość dni szkolenia: 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000, 55520000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe, żywienie zbiorowe i inne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10551058 2024-06-03
godz. 00:00
Mazowieckie kompleksowe przygotowanie cateringu podczas posiedzenia Komisji Nauk Humanistycznych, Muzeum Ziemi Piskiej w Piszu, ul. Daszyńskiego 7, 12-200 Pisz
10556988 2024-06-03
godz. 08:00
Mazowieckie usługa wyżywienia hodowców oraz obsługi wystawy
10553219 2024-06-03
godz. 09:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby organizacji 58. Ogólnopolskiego Festiwalu Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu Dolnym ( zadania nierozstrzygnięte) Częś...
10571016 2024-06-03
godz. 10:00
Mazowieckie Obsługa cateringowa wydarzeń organizowanych przez Wydział Geodezji i Kartografii PW w podziale na 4 części Część 1: Część 1. Kolacja w postaci stołu szwedzkiego z typowymi polsk...
10559556 2024-06-03
godz. 12:00
Mazowieckie Usługi cateringowe-przygotowanie i dostarczanie posiłków dla uczestników Dziennego Domu Pomocy Społecznej
10581468 2024-06-05
godz. 09:00
Dolnośląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej (obiad dwudaniowy plus napój) dla 15 osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu w okresie od 06.2024 roku d...
10583662 2024-06-06
godz. 08:45
Łódzkie USŁUGA CATERINGOWA POLEGAJĄCA NA DOSTARCZANIU I SERWOWANIU GOTOWYCH POSIŁKÓW W FORMIE ŚNIADAŃ WRAZ Z OBSŁUGĄ PRZEZ WYKWALIFIKOWANY I UPRAWNIONY DO TEGO TYPU ŚWIADCZEŃ PERSONEL DO B...
10584961 2024-06-06
godz. 09:00
Dolnośląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej (obiad dwudaniowy plus napój) dla 15 osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu w okresie od 06.2024 roku d...
10584935 2024-06-07
godz. 08:00
Łódzkie Przygotowanie i podawanie wyżywienia uczestnikomprojektu Tomaszowskie Centrum Usług Środowiskowych w okresie od 19.06.2024 r. do 31.12.2024 r. 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowan...
10577209 2024-06-10
godz. 10:00
Mazowieckie „Zapewnienie wyżywienia i prelegentów na dwóch posiedzeniach Regionalnego Komitetu Rozwoju Ekonomii Społecznej Województwa Mazowieckiego”. Opis przedmiotu zamówienia Zapewnienie w...