Przetarg - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 1561228
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2010-11-19 |
przedmiot ogłoszenia | ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH/CATERINGOWYCH DLA UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ ORGANIZOWANYCH PRZEZ ZACHODNIOPOMORSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO W BARZKOWICACH. CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Usługi gastronomiczne /cateringowe na terenie powiatu Koszalińskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Koszalińskiego Przewidywana ilość uczestników: 20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Kołobrzeskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Kołobrzeskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Łobeskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Łobeskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Wałeckiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Wałeckiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Myśliborskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Myśliborskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Świdwińskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Świdwińskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Szczecineckiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Szczecineckiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Gryfińskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Gryfińskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Choszczeńskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Choszczeńskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Stargardzkiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Stargardzkiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Sławieńskiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Sławieńskiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Usługi gastronomiczne/cateringowe na terenie powiatu Pyrzyckiego.. 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Usługi gastronomiczne/cateringowe dla osób biorących udział w szkoleniach na terenie powiatu Pyrzyckiego. Przewidywana ilość uczestników-20. Ilość dni szkolenia: 2. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.52.00.00-1. 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 2. 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000, 55520000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |