Zlecenie - Przyznanie wyłączności obsługi gastronomicznej podczas...
(zakończone) | Zamówienie 3306084|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2014-06-12 |
przedmiot zlecenia | Przyznanie wyłączności obsługi gastronomicznej podczas DOŻYNEK POWIATOWO - GMINNYCH 2014 W DNIU 06 WRZEŚNIA 2014 R. NA TERENIE BOI SKA SPORTOWEGO KLUBU SPORTOWEGO "KORAL" W MOSTKOWIE. Wyłoniony w toku postępowania wybrany Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia obsługi gastronomicznej (cateringu) w dniu 06 września 2014 r., w czasie trwania imprezy plenerowej - Dożynek Powiatowo - Gminnych 2014 w miejscowości Mostkowo (teren boiska sportowego), w sposób zapewniający sprawną obsługę gości. W zakres obsługi wchodzi: a) Dystrybucja piwa (po uprzednim uzyskaniu odpowiednich zezwoleń i decyzji na sprzedaż napojów alkoholowych) w kubkach plastikowych o pojemności nie mniejszej niż 0,3 i - minimum 4 stanowiska, b) Przygotowanie i sprzedaż potraw zgodnych z plenerowym charakterem imprezy, c) Sprzedaż napojów bezalkoholowych w tym również piwa; d) Wyłączność nie obejmuje drobnego handlu spożywczego typu: wata cukrowa, kukurydza prażona, słodycze, lody, desery, gofry, orzeszki itp. oraz stoisk z produktami tradycyjnymi i regionalnymi. Jednocześnie Organizator informuje iż podczas imprezy Dożynkowej będzie prowadzona degustacja ryby wędzonej (ok. 750 porcji po 100 g.) w ramach osi 4 programu "Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nabrzeżnych obszarów rybackich 2007 - 2013" oraz pieczonego prosiaka fub dzika. e) Zapewnienie wyposażenia: o miejsc konsumpcyjnych w ilości nie mniejszej niż na 350 osób (stoły, ławy z siedziskami - min. 150 kompletów, pod parasolami), o przygotowanie namiotu dla gości honorowych o wymiarach 12 m x 4m iub 12m x 6m o przygotowanie namiotu o wym. co najmniej 5m x 5m (dobrej jakości, zamykany, przeznaczony na garderobę dla artystów występujących na scenie podczas imprezy), ustawiony w pobiiżu sceny f) Zapewni odpowiednią ilość personelu obsługującego ogród piwny zapewniający szybką i profesjonalną obsługę; g) Zapewni utrzymanie porządku i czystości w obrębie działania usługi gastronomicznej poprzez zainstalowanie odpowiedniej ilości koszy (na odpadki i naczynia jednorazowe), oraz będzie je właściwie utrzymywał poprzez systematyczne opróżnianie lub wymianę na puste, oraz zapewni osoby sprzątające teren ogrodu w trakcie imprezy i po jej zakończeniu; h) Zapewni doprowadzenie energii elektrycznej do rollbarów i innych urządzeń ogrodu piwnego z punktu wskazanego przez Organizatora. Podłączenie odbywać się będzie przy nadzorze elektryka imprezy. S) Dokładny sposób wykonania ww. obowiązków przedstawiciel Wykonawcy uzgadniać będzie z przedstawicielami Organizatora, a także umożliwi tym osobom kontrolę wykonania ww. obowiązków. Na dystrybucję produktów, o których mowa w pkt 2a - 2c wyłoniony w konkursie Wykonawca otrzyma od Organizatora wyłączność. Ceny sprzedawanych produktów ustala wykonawca na własną odpowiedzialność i ryzyko. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | konkurs |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |