Zlecenie - Organizacja konferencji panelowej "II Forum Wiedzy i...

   
Zamówienie 5461894 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2017-09-14
przedmiot zlecenia
Organizacja konferencji panelowej "II Forum Wiedzy i Innowacji" w dniach 29-30.11.2017r. w ramach operacji do realizacji w Planie
Operacyjnym Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Realizacja usługi obejmuje:
2.2.6.1. Noclegi ze śniadaniem dla 200 osób, z 29/30listopada 2017 r. w Nadarzynie lub w odległości nie większej niż 25 km od PTAK WARSAW EXPO, Aleja Katowicka 62, 05-830 Nadarzyn (odległość mierzona według serwisu mapy google), ilość pokoi jednoosobowych -min. 30, pozostałe miejsca w pokojach dwu i trzy osobowych; hotel o standardzie odpowiadającym minimum 3 gwiazdkom, bezpłatny dostęp do Internetu; pokoje z łazienką, WC, TV SAT. Zakwaterowanie uczestników ma nastąpić w jednym budynku hotelowym, względnie w kilku budynkach, ale składających się na jeden zamknięty ośrodek. Niedopuszczalne jest zakwaterowanie uczestników w tzw. formule "rozrzucenia na mieście"
Dodatkowo wykonawca zapewni bezpłatny parking dla uczestników konferencji (min. 100 miejsc parkingowych), zlokalizowany w okolicy hotelu.
Śniadanie serwowane w obiekcie, w którym świadczona jest usługa hotelowa w formie szwedzkiego stołu:
a) pieczywo, bułki, rogale, chleb pszenny, żytni, wieloziarnisty - min. 150 g/osobę,
b) masło, twarożek, pasty do pieczywa, dżem, miód naturalny- min. 100 g/osobę,
c) wędliny- min. 50g/osobę,
d) świeże warzywa-min. 80g/osobę,
e) na gorąco: minimum jedno danie ( np. jajecznica, parówki) - min. 100g/osobę,
f) przetwory zbożowe i mleczne, jogurty, itp.- min. 100g/osobę,
g) kawa, herbata różne smaki, woda mineralna, śmietanka/ mleko, cukier, cytryna- min. 250 ml/osobę.
Zamawiający zastrzega możliwość rozszerzenia zamawianych usług (nocleg ze śniadaniem) do 50% w dniu 31.11/01.12.2017
2.2.6.2. Wynajem Sali konferencyjnej dla 200 osób (układ krzeseł kino/teatr) na dwa dni tj. 29.11.2017 - 3 godziny oraz 30.11.2017r. - 5,5 godziny,w obiekcie w którym świadczona jest usługa noclegowa, wyposażonej w klimatyzację, sprzęt multimedialny (rzutnik multimedialny, komputer/laptop) dostęp do Internetu, nagłośnienie. Przy sali powinno być miejsce dla uczestników Konferencji na serwis kawowy.
2.2.6.3. Wynajem sześciu Sal panelowych do 50 osób (układ krzeseł kino/teatr) każda do przeprowadzenia paneli tematycznych w dniu 29.11.2017 - 4 godziny, wyposażenie w klimatyzację, sprzęt multimedialny (rzutnik multimedialny, komputer/laptop) dostęp do Internetu. Sale zlokalizowanew tym samym obiekcie w którym znajduje się duża sala konferencyjna
2.2.6.4. Obiadydla 200 osób serwowany w obiekcie w którym odbywa się konferencja, w dniach29 i 30.11.2017
Danie I: zupa o gramaturze nie mniejszej niż 250g
Danie II: składające się, z: co najmniej 100g mięsa, drobiu lub ryby; co najmniej 100g dodatków np. ziemniaki, frytki, ryż, kasza, kluski, makaron, knedli; co najmniej 75g surówki, deseru, kompotu lub soku min. 250 ml/os.
Wykonawca zagwarantuje osobom o innych preferencjach kulinarnych niż tradycyjne (np. wegetarianie) ciepły posiłek o gramaturze równoważnej posiłkowi mięsnemu - po zgłoszeniu, co najmniej 3 dni przed podaniem posiłku.
Dopuszcza się serwowanie obiadu w formie bufetu, wymagane minimum 30 stolików koktajlowych, nakrytych obrusami, naczynia ceramiczne, sztućce.
2.2.6.5. Kolacja serwowana w obiekcie, w którym świadczona jest usługa noclegowa w dniu 29.11.2017r. dla uczestników konferencji dla 200 osób w formie szwedzkiego stołu:
a) sałatka (min.150g /na osobę) -2 rodzaje (np. z łososiem, z tuńczykiem, z kurczakiem, z fetą, z brokułami, itp.),
b) ciepłe danie mięsne i wegetariańskie, min. 250 g/na osobę,
c) pieczywo jasne i ciemne (łącznie min. 200g na osobę),
d) napoje zimne (soki owocowe niegazowane) w ilości, co najmniej 0,3 l na osobę, woda mineralna gazowania i niegazowana ( min. 200 ml/os.),
e) półmisek wędlin - min. 80g/osobę;
f) półmisek świeżych warzyw( np. pomidor, ogórek);
g) kawa (min. 200 ml/os.), herbata różne smaki (min, 200 ml/os.), śmietanka lub mleko, cukier, cytryna.
Zamawiający zastrzega możliwość rozszerzenia zamawianych usług (kolacja) do 50% w dniu 31.11.2017r.
2.2.6.6. Serwis kawowy- kawa, herbata (min 3 rodzaje), śmietanka lub mleko, cukier, cytryna, sok, woda mineralna min. 150 ml/osoba, ciasto /ciasteczka dla 200 osób. (4 podania łącznie w tym: 2 podania w I dniu konferencji tj. 29.11.2017 i 2 podanie w II dniu konferencji tj. 30.11.2017). Łącznie 800 serwisów kawowych.
2.2.6.7. Posiłki oraz serwisy kawowe serwowane w zastawach porcelanowa/szklana, sztućce ze stali nierdzewnej
Zamawiający zastrzega sobie prawo przeprowadzania oceny oferowanych posiłków, pod kątem sprawdzenia ich gramatur, zalecanych norm żywieniowych i jakości wykorzystywanych surowców;
Wykonawca dopasuje serwowanie posiłków do czasu trwania konferencji
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi cateringowe, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55000000, 55300000, 79950000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10427741 2024-04-19
godz. 09:00
Łódzkie 7/ZP/2024/S Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego. Część 1: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych:Część nr ...
10450657 2024-04-19
godz. 10:00
Wielkopolskie WYNAJEM MIEJSC NOCLEGOWYCH W PŁOCKU/U2400164/BA
10429302 2024-04-19
godz. 12:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie (zadania nierozstrzygnięte) Część 1: ZADANIE 1 Usługa gas...
10395923 2024-04-22
godz. 00:00
Podlaskie Usługa polegająca na kompleksowej obsłudze gastronomicznej wraz ze sprzedażą piwa podczas imprezy masowej Festyn Łap Lato z okazji Dni Łap 2024. Po stronie Wykonawcy leży: Sprzedaż ...
10449454 2024-04-24
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usługi obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie 1 (jednego) szkolenia, które odbędzie się w formie stacjonarnej w ośrodku szkoleniowym/ obiekcie konferencyjnym lub inn...
10448397 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10472472 2024-04-26
godz. 00:00
Mazowieckie Zakup i dostarczenie usług w ramach organizacji wydarzeń dla Beneficjentów NCBR w dniach 10-11.05.2024 r., związanych z obchodami Dni Otwartych Funduszy Europejskich
10451657 2024-04-26
godz. 10:30
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im...
10478386 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 53 osób w pokojach 1 i 2-osobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 24.05.2024 do 01.06.2024 r. w Wałbrzychu, województwo dolnośl...
10484846 2024-05-07
godz. 11:00
Pomorskie Świadczenie usług cateringowych dla osób przebywających na pobytach wypoczynkowych w OSW „Koszarka" w Przebrnie k. Krynicy Morskiej, w okresie od 17.06.2024 r. do 08.09.2024 r. Przedm...