Przetarg - Dostawy mięsa drobiowego. 1. kurczak świeży (CPV...

<< poprzedni powrót do wyników następny >>
   
Analizuj Zamówienie 929839 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2009-07-09
przedmiot ogłoszenia
Dostawy mięsa drobiowego.
1. kurczak świeży (CPV 15112100-7) w ilości około 5 000 kg
Kurczak świeży w pierwszym gatunku, tuszka
, dostarczany w sposób zapewniający jego świeżość z utrzymanym ciągiem chłodniczym od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy winno być dostarczone świadectwo przebadania mięsa przez lekarza weterynarii oraz termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
2. Mięso gulaszowe z indyka (CPV 15112120-3) w ilości około 800 kg
Mięso gulaszowe z indyka w pierwszym gatunku musi być świeże dostarczane w sposób zapewniający ich świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy musi być dostarczony termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
3. Skrzydełka drobiowe (CPV 15112000-6) w ilości około 300 kg
Skrzydełka z kurczaka w pierwszym gatunku muszą być świeże dostarczane w sposób zapewniający ich świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy winno być dostarczone świadectwo przebadania mięsa przez lekarza weterynarii oraz termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.
4. Udziec z kurczaka (CPV 15112000-6) w ilości około 300 kg
Udziec z kurczaka w pierwszym gatunku, o właściwej barwie, ze skórą, porcje o zbliżonej
wielkości, muszą być świeże dostarczane w sposób zapewniający ich świeżość z utrzymaniem
ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy winno być dostarczone
świadectwo przebadania mięsa przez lekarza weterynarii oraz termin przydatności do spożycia.
Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy
realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb
zamawiającego..
branża Spożywcza
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się