Przetarg - Dostawy mięsa drobiowego. 1. kurczak świeży (CPV...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 929839
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2009-07-09 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawy mięsa drobiowego. 1. kurczak świeży (CPV 15112100-7) w ilości około 5 000 kg Kurczak świeży w pierwszym gatunku, tuszka , dostarczany w sposób zapewniający jego świeżość z utrzymanym ciągiem chłodniczym od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy winno być dostarczone świadectwo przebadania mięsa przez lekarza weterynarii oraz termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 2. Mięso gulaszowe z indyka (CPV 15112120-3) w ilości około 800 kg Mięso gulaszowe z indyka w pierwszym gatunku musi być świeże dostarczane w sposób zapewniający ich świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy musi być dostarczony termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 3. Skrzydełka drobiowe (CPV 15112000-6) w ilości około 300 kg Skrzydełka z kurczaka w pierwszym gatunku muszą być świeże dostarczane w sposób zapewniający ich świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy winno być dostarczone świadectwo przebadania mięsa przez lekarza weterynarii oraz termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 4. Udziec z kurczaka (CPV 15112000-6) w ilości około 300 kg Udziec z kurczaka w pierwszym gatunku, o właściwej barwie, ze skórą, porcje o zbliżonej wielkości, muszą być świeże dostarczane w sposób zapewniający ich świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. Do każdej dostawy winno być dostarczone świadectwo przebadania mięsa przez lekarza weterynarii oraz termin przydatności do spożycia. Pojazd dostarczający towar musi spełniać wymogi sanitarne do przewozu mięsa. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego.. |
branża | Spożywcza |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |